Annonsera här

Kontakta oss om du är intresserad av att annonsera på denna sida.

Det är bekvämt med solceller

Solceller är både underhållsfria och tysta och kan ge dig energi i uppemot trettio år, så det är en lönsam och vettig investering. Utnyttja solenergin till att få all den ström du behöver.

Många husägare har redan installerat solpaneler i Malmö, och det finns företag som gärna vill komma och montera solceller hos dig också. Det är en investering som ligger rätt i tiden med tanke på miljön. Solen lyser gratis på taket, och energin du får från solpanelerna avger varken lukt eller avgaser. Det är också underhållsfritt med solceller. Samtidigt sparar du in på cirka hälften av din elkostnad.

Solcellerna är snygga på taket

Låt en proffsig och seriös firma komma till dig för projektering och installation av solceller. Du sparar pengar på att ha solceller på taket, och du gör något riktigt miljövänligt genom att skaffa dem. Solpanelerna är också snygga och sitter inte i vägen, så det är faktiskt bara fördelar med dem. Monterar man dem på ett tak med söderläge får man ut maximalt med energi, men söderläget är inte nödvändigt. Solen ger energi även under mulna dagar.

Det är också bra för företag och bostadsrättsföreningar att kunna spara in på sina elkostnader genom att installera solceller. Man får sin strömförsörjning tillgodosedd på ett både miljövänligt och kostnadseffektivt sätt. Blir det ett överskott kan man lagra det i batterier, och man kan också sälja det. Montörerna är mycket rutinerade och ger gärna råd och tips för hur man går tillväga för att ta vara på energin.