Annonsera här

Kontakta oss om du är intresserad av att annonsera på denna sida.

Solceller fungerar även när det är molnigt

Det kanske man inte tror, men så länge det är ljust fungerar det. På vinterhalvåret kan snön reflektera ljus som i sin tur ger energi. Vilket innebär att solceller ofta fungerar hela året.

När det var dags att bygga ett nytt hus stod miljötänket högt på listan. Det var viktigt för familjen att få bo i ett hus där de hade tänkt på allt. Oavsett om det var material till själva huset och eller inredningen. Därför föll det sig naturligt att välja miljövänliga energikällor.

Det var så Lennart kom att fundera över om det fanns något företag som kunde installera solceller i Västerås. Definitivt något han skulle fundera på. Ett perfekt komplement till värmepumpen.

Varför välja solceller

Det finns många positiva aspekter. Genom att använda solceller sänker man elkostnaderna. Som om det inte vore bra nog kan man om man får el över sälja den. Eller så kan man spara den och använda den under årets kallare månader. Med solpaneler kommer även fastigheten att stiga i värde.

Allt handlar inte om pengar. Här har man en chans att värna om miljön, och kanske till och med inspirera andra.

När beslutet är fattat är det dags att ta kontakt med företag som säljer och installerar solceller. Något man inte får göra själv. Skulle det av någon anledning inte gå att installera dem på taket finns alternativ för markkonstruktioner. Det är inte ett sämre alternativ. Faktum är att de är lättare att göra service på än dem som installeras på taket.