Annonsera här

Kontakta oss om du är intresserad av att annonsera på denna sida.

Delad värme ger sänkta kostnader

Kostnaden för solceller är störst när det gäller själva inköpet och installationen. Därför är det också billigare för varje bostadsägare ifall man är flera som kan dela på kostnaden.

En bostadsrättsförening består av många boende i lägenheter eller i hus. Därför är det vissa saker som man kan dela på och slippa betala för själv. Det kan vara soptömning, grönytor, gemensamhetsutrymmen, bredband med mera. Men något som blivit mer och mer vanligt är även att man tillsammans installerar solceller som energikälla. Det är något som kostar mest vid en installation men som sedan har en försvinnande liten kostnad. Kan man därför dela på den initiala kostnaden så kommer det vara något som alla kan dra nytta av.

Energi från taket

När ni har bestämt er för att slå till på solceller så finns det mycket information som ni kan hitta, för att känna er bekväma och veta vad som gäller. Ta och läs mer om solceller för BRF och välj sedan vad som kan passa för er. Kanske har ni något gemensamhetshus där ni kan sätta upp solcellerna på taket. Eller så kanske ni kan välja något annat sätt som ni monterar solcellerna på. Vad som händer sedan? Jo, då kan du och alla dina vänner i bostadsrättsföreningen njuta av mer pengar över varje månad. Ni kanske till och med lägger en del i en gemensam pott för satsning på en bastu, vackrare grönytor eller en riktig hejdundrande sommarfest. Möjligheterna är oändliga när ni väl har bestämt er.