Annonsera här

Kontakta oss om du är intresserad av att annonsera på denna sida.

Om du behöver larm i villan

hemlarm

De som har barn hemma som behöver kunna ta sig in på egen hand kanske har funderat på att skaffa sig ett ellås. Fördelarna är många med tanke på att skulle barnet tappa nyckeln, kan föräldrarna alltid på distans öppna låset till dörren från avstånd, och barnet behöver aldrig bli utelåst. även om barnets skulle råka tappa nyckeln. Me d en enkel application kan föräldrarna enkelt låsa upp dörren och de behöver inte vara oroliga för att barnet behöver vänta utanför i kylan tills föräldrarna kommer hem igen.

Flera fördelar med ellås

Att ha ett elektroniskt lås har flera fördelar. Dels att barnets inte behöver vara utelåst, har barnet bara tillgång till en telefon (vilket de flesta barn har i dag) finns det alltid möjlighet att föräldrarna kan lås upp dörren även när de inte är på plats. Det kan ju finnas andra som föräldrarna vill kunna låsa upp dörren för, och det är om man behöver kunna låsa upp för eventuella hantverkare som har behov av komma in och renovera, om far- eller morföräldrar behöver komma in och hjälpa till med barnpassning eller katt- eller hundpassning behövs. Då är det behändigt att alltid kunna låsa upp dörren för sådana som vill komma in till en när man inte är på plats.

Så gott som omöjligt dyrka upp ellås

Det finns andra fördelar med elektroniska lås och det är säkerheten med låsta dörrar med ellås, och det är att det är så gott som omöjligt att låsa upp en sådan dörr med låsdyrkar till exempel. De flesta ellås kommer antingen med en kod, ett kopplingsur eller ett passersystem. Man kan enkelt använda ett kort helt enkelt för att komma in, men det går alltså även att öppna via mobilen på distans. Vill man dessutom ha ett smart hus, är det oftast även ett smart låssystem som man önskar sig. Det bästa är att ta kontakt med en elektriker som arbetar nära bostaden, till exempel i Täby, Mörby, Åkersberga, norr om Stockholm, eller i Södertälje, Haninge eller Tyresö söder om Stockholm. Här kan du läsa mer om elektriker i Åkersberga.