Annonsera här

Kontakta oss om du är intresserad av att annonsera på denna sida.

Hitta en elektriker i Södertälje

Bor du i Södertälje och är i behov av en elektriker lider du knappast någon nöd. Närheten till Stockholm gör att du har tillgång till ett utbud av tjänster som förmodligen är det största i landet.

Södertälje i sig är inte särskilt stort, även om det är en klassisk Södermanländsk stad. Närheten till Stockholm gör dock, som tidigare nämnt, att utbudet av firmor som kan anlitas är väldigt stort. Med ett stort utbud finns dock en större risk att man träffar på aktörer som är oseriösa.

Att sålla ut dessa oseriösa aktörer behöver inte vara särskilt svårt, men faktum är att det finns en ganska hög risk att man trampar i en fälla. Lite då och då kommer historier fram om elektriker eller andra firmor som har saltat fakturor eller gjort undermåliga arbeten. Genom att bara vara lite försiktig när du anlitar någon, kan du sålla bort den lilla bråkdelen firmor som är oseriösa. Bland annat kan du använda följande tips:

Håll utkik i vardagen

Som boende i Södertälje går du troligtvis runt mycket i kommunen. Genom att hålla utkik efter firmabilar, på lyktstolpar och på andra reklamplatser bör du ganska ofta se en elektrikerfirma som marknadsför sig själva.

Som tidigare nämnt gäller det dock fortfarande att inte bara anlita första bästa. Om du ser ett nummer på en firmabil till exempel, ring då upp företaget och be om referenser från tidigare kunder. Ett annat alternativ är att helt enkelt söka upp företaget på internet och se om några kundomdömen eller recensioner finns tillgängliga.

Använd en offertsida

Andelen offertsidor har formligen exploderat de senaste åren. Således bör det inte vara svårt att hitta en offertsida som förmedlar offerter till just elektriker. Ofta brukar du få fylla i ett formulär där du bland annat skriver in vad du behöver hjälp med och var någonstans hjälpen behövs.

Offertsidan skickar sedan ut din uppdragsbeskrivning till flera firmor i närområdet. I det här fallet till elektriker i Södertälje och andra delar av Storstockholm. Att en firma är ansluten till en offertsida är visserligen ingen garanti för att det är en seriös aktör. Dock ställer åtminstone en offertsida grundläggande krav på firmor för att de ska få ansluta sig. Offertsidan vill ju inte hänvisa kunder till en firma som sedan gör ett dåligt jobb. Då hamnar ju även offertsidan i dålig dager.

Kolla med vännerna

Om du bor i Södertälje har du troligen en hel del bekanta på olika platser i kommunen. Ett tips är att helt enkelt höra runt med dem. Får du ett tips på en firma av en vän du litar på, känns det naturligtvis tryggare att anlita dem, än om du plockar ett telefonnummer från en lyktstolpe eller liknande.

Givetvis är det ändå bra att kolla upp firman du bestämmer dig för att anlita dem. Kanske har firman fått många dåliga omdömen från kunder, och din vän hade tur att de gjorde ett bra jobb just den gången.

Till sist ett konkret tips på en duktig och serviceinriktad elektriker i Södertälje: www.elektrikersödertälje.se.