Annonsera här

Kontakta oss om du är intresserad av att annonsera på denna sida.

Smidigt passersystem i Stockholm

När det är många människor i omlopp och det springs i trapporna kan man skapa trygghet genom att installera ett passersystem i flerfamiljshuset i Stockholm.

Under senaste mötet kunde man ta på oron bland de boende. Nu hade det skett en incident som hade satt allt på sin spets. Någon hade varit inne och ritat på väggarna. Dörren låstes nio på kvällen och öppnade sju på morgonen, annars var den öppen. Bostadsrättsföreningen hade länge pratat om att hitta en lösning, men nu var det akut.

Daniel blev den som fick leta rätt på ett bra företag som arbetade med olika system så att ytterdörren alltid var låst. Sedan skulle de ha ett nytt möte för att bestämma hur de skulle gå vidare. Under tiden skulle de hålla mer koll på trappuppgången om personen som förstörde skulle komma tillbaka.

Nytt passersystem

En vecka senare bad Daniel om ett möte. Han hade hittat ett säkerhetsföretag som levererade passersystem i Stockholm. Daniel hade hittat ett system där de själva kunde öppna från sina lägenheter när de fick besök. Han visade priserna han fått och de kom överens om att det var en bra investering.

Säkerhetsföretaget kom och installerade passersystemet och det var som om hela huset andades ut. Nu kunde de måla om trapphuset. Samtidigt var det lite coolt att kunna öppna från lägenheterna. Det tyckte åtminstone barnen. De lärde sig dessutom att trycka på rätt knapp för att bli insläppta. Skulle de trycka fel var det inte hela världen då alla kände alla.