Annonsera här

Kontakta oss om du är intresserad av att annonsera på denna sida.

Ta hjälp att laga din mobil

Vardagen är inte alls densamma när mobilen bestämt sig för att ge upp. Under den hektiska dagen får man ta sig tid att få hjälp med att laga sin mobil.

Fullstädnigt kaos. Att Niklas har försovit sig är ett faktum. Han har dessutom missat det mötet de så länge har försökt få till. Nu är det panik. Tekniken sviker, telefonen som skulle ha väckt honom var istället tyst. Trots att den legat på laddning hela dagen så var den stendöd. Hela dagens kalender är i den mobilen och dessutom har han nu missat ett viktigt möte.

Niklas flög upp ur sängen, slängde på sig kläder och stoppade med sig sin trasiga telefon. I full fart for han till jobbet, men precis som han anade var det redan för sent. Tänk att man inte kan lita på tekniken, men ändå måste han få den fixad. Det är viktiga saker i mobilen som han endast kommer åt om den startas.

Köp inte ny – laga din mobil

En del av Niklas ville bara ta telefonen och kasta den i närmsta soptunna. Men han visste att han behövde det som fanns i den. Dessutom var det billigare att lämna den till Mobildoktorn istället för att köpa en ny. Han sparade alltså pengar genom att lämna in den, vilket även blev en förtjänst för miljön.

När Niklas fick tillbaka sin telefon från Mobildoktorn, så var den så gott som ny. Den startade igen och dessutom kunde den fortsätta att agera väckarklocka. För att vara på säkra sidan, hade han också köpt en riktig väckarklocka nu.