Annonsera här

Kontakta oss om du är intresserad av att annonsera på denna sida.

En laddstolpe underlättar trafiken i Stockholm

En och annan laddstolpe lyser fortfarande med sin frånvaro i Stockholm. Snart är det nog fler och fler som inser hur nödvändigt det är att ha en laddstolpe.

Om du har skaffat en elbil i god tro för att göra vår värld mer hållbar så är det en fin gest. Men om du sedan inte kan ladda den så blir livet lite mer komplicerat, eller hur? Då står du där med din elbil och kommer ingenstans alls. Inte heller kan du åka och fylla på en dunk med el. Det är inte så det funkar.

Har du skaffat en elbil och bor i en bostadsförening kan det vara en lösning om det finns en laddstolpe i huset. Då kan du ladda din bil medan du sover. Har du en miljömedveten arbetsgivare kan det vara en god sak att be om att få en laddstolpe installerad på jobbet.

En laddstolpe kan ses lite här och var i Stockholm

När det gäller installation av laddstolpar i Stockholm finns det specialister på detta. Tar du kontakt med ett sådant företag kommer du att få hjälp hela vägen från första steget. Du bestämmer dig för vilken laddstolpe du vill ha och sedan kommer du få all den hjälp du vill ha för att kunna installera din laddstolpe.

Det kommer inte dröja länge förrän vi kan se laddstolpar lite överallt i Stockholm. Det är en stad med många nya innovatörer. Där bor det både en och annan som är miljömedveten och vill att det ska bli så bra som möjligt för vår jord. Elbilar och laddstolpar är två av de saker som gör nytta.