Annonsera här

Kontakta oss om du är intresserad av att annonsera på denna sida.

Bra verktyg för digitala möten

Har ni digitala möten där alla har en egen dator eller är det bara de som håller i mötet som behöver ha en? Det är viktigt att ha bra verktyg för sina möten.

Mötet var över och det hade gått ganska bra, men de började bli vana vid att elektroniken krånglade då och då. Säljarna satt kvar vid bordet och började prata om hur man kunde göra för att mötena skulle bli enklare. Nu tog det sådan tid bara att skicka länkar till alla.

Micke ringde upp chefen Kristian och bad honom komma till konferensrummet. Några minuter senare öppnades dörren och Kristian klev in i rummet. De förklarade vad de diskuterat och undrade om han inte kunde ta reda på om det fanns ett bättre sätt att genomföra de digitala mötena. Kanske till och med och använda vid skapande av kurser.

Många verktyg för digitala möten

Tiden gick och säljarna hörde inget från chefen men ville inte fråga. Kanske hade han glömt bort det med allt annat som skulle göras. Men ännu verkar det som de fick ha digitala möten ett tag framöver. Om det inte hände något följande vecka skulle de fråga honom hur det gick.

Det blev ombedda av Kristian att komma till konferensrummet. Väl inne i rummet stod de bara och gapade. Rummet var riggat med kameror. Den gamla filmduken skulle användas för att se motparten. Ljud var installerat så att de kunde höja och sänka. Det gick även att spela in mötet. Alla var mållösa. Denna gången hade chefen överträffat sig själv.