Annonsera här

Kontakta oss om du är intresserad av att annonsera på denna sida.

Passersystem för tryggt boende i BRF

Du får pålitliga låsmekanismer och kontrollerat tillträde till bostadsrättsföreningens lokaler om du investerar i ett elektroniskt passersystem för BRF.

Det skapar oro om en nyckel försvinner eller om ett register över utlämnade nycklar inte sköts regelbundet. Nycklar kan ha lånats ut till hantverkare, hemtjänst eller städbolag och är inte alltid lätta att spåra. Frågor om säkerhet kommer ofta upp på styrelsemöten och även om det i teorin ska fungera gör det inte alltid det.

För att komma tillrätta med det tungrodda nyckelsystemet är det därför en god investering att installera ett passersystem för BRF. Fördelarna är så många att det inte finns någon anledning att tveka och förmodligen kommer framtida styrelsemöten att få en fråga mindre att ta upp. Ett elektroniskt passersystem för BRF bygger på att individuella nyckelbrickor eller koder registreras på behöriga användare. Dörrar, portar och grindar kan hållas låsta utan att någon behöver gå omkring med en tung nyckelknippa som gör hål i fickor eller väskfoder.

Ett lätthanterligt och flexibelt passersystem för BRF

Med ett passersystem för BRF är det lätt att registrera och avregistrera användare så att bara de som ska ha tillträde kommer in. Tvättstuga, garage, källar- och vindsutrymmen kan kopplas till samma bricka eller kod. Vill du koppla bokning av tvättid och porttelefon till systemet går det att bygga på. Hantverkare, servicepersonal och andra tillfälliga besökare kan få tillfälliga koder eller brickor som lätt avregistreras när de inte behövs. Ett välkontrollerat passersystem för BRF skapar den ordning och trygghet som gör en bostadsrättsförening attraktiv.