Annonsera här

Kontakta oss om du är intresserad av att annonsera på denna sida.

Så installerar man en laddstation för elbil i Stockholm

Behöver du en laddstolpe, en laddstation eller, och en laddbox till en elbil hemma hos dig? Att skaffa sig en elbil är ett otroligt stort steg mot en mer miljövänlig livsstil. Det gör att du blir en av dem som vill ställa om sin livsstil så att den blir mer miljövänlig. Det viktiga när man ställer om till att köra enbart på el, är att den elektricitet som man kör på, också är miljövänlig. Vad som är miljövänlig el, är el som har producerats på sätt som är förnybart. Förnybara energier är det som uppstår med solenergi, vind energi eller som utnyttjar kraften i ett vattendrag. Om man har möjligheten att använda sådan elektricitet, då är elbilen ett fulländat och miljövänligt sätt att köra bilen på.

Anlita en elektriker till laddningen av elbilens batteri

Man kan få ett statligt bidrag om man ombesörjer en installation av en laddbox hemma hos sig. Man kan få ett bidrag som täcker upp till halva kostnaden, eller upp till 10.000 kronor för en laddbox för laddning av en elbil. Anlitar du rätt elfirma som kommer och installerar laddboxen kan du även få service och underhåll av laddboxen. Då kan du ladda elbilen när du inte använder den. Du vet då att du kan ladda den på ett säkert sätt. Skulle elen brytas, sker ingen olycka eller skada. En bra elfirma ser till att säkerheten bibehålls för din del så att det varken händer dig eller din elbil något när den laddas. Dessutom kan en installation av en laddstolpe, laddstation eller en laddbox medföra att elanläggningen i villan får en ökad belastning. Då måste man se till så att alla elledningar klarar av detta.

Låt elektrikerna se över säkerheten när du laddar din elbil

Dessutom är det viktigt att se över hur du gör när du ska ladda elbilen. Till exempel ska man inte använda sig av förlängningssladdar eftersom det innebär en risk. Man måste absolut se efter så att förlängningssladden klarar av laddningen av ett bilbatteri. Endast en kompetent och kvalificerad elfirma kan säkerställa att det är på det viset.

På ANNOs Elinstallationer arbetar de med säkerheten när det gäller el till elbilar och hur man bör göra för att laddningen ska bli så smärtfri som möjligt , utan skador och med största möjliga säkerhet. De är både utbildade och rätt certifierade och har erfarenhet som krävs för att säkerställa säkerheten när det kommer till el och laddningar av bilbatterier.