Annonsera här

Kontakta oss om du är intresserad av att annonsera på denna sida.

CCTV för ökad trygghet i Stockholm

För att kunna öka tryggheten i samhället, och privat, är det idag många som satsar på att installera CCTV i Stockholm. En ganska enkel och prisvärd åtgärd.

Användningen av CCTV har ökat lavinartat inom alla områden i Stockholm under de senaste åren. Det har skett eftersom fler och fler ser nyttan med denna åtgärd. Men det har också blivit mer prisvärt och tillgängligt för fler. Till det kommer att teknologin har gått framåt så pass att det även har blivit mycket enklare att använda tekniken.

Där man tidigare hade ganska klumpiga kameror som spelade in det som hände på videoband, har man idag mycket små och smidiga kameror. Så små, eller oansenliga, att man ibland har svårt att kunna upptäcka dem. Till det kommer att man nu får materialet online och att det sparas i filer, vilket är enkelt att ta fram i efterhand.

Brett användningsområde för CCTV

Vem är det då som använder sig av CCTV i Stockholm, och varför? Det vanligaste är att butiker, restauranger och liknande, använder sig av teknologin för att kunna dokumentera brott som snatteri, inbrott, misshandel eller rån. Men även privatpersoner använder sig av teknologin ifall man har problem med inbrott i området, eller om man har dyrbara föremål hemma.

Alla som vill kunna dokumentera ett brott, eller annan händelse, använder sig av teknologin. Men det har även visat sig vara värdefullt när det handlar om försvinnanden, fortkörning eller något annat där man har nytta av filmning.